2 Şubat 2010 Salı

köpeğim

 Köpeğimin ismini arkadaşlar koydu ismi Duman oldu..
BİLGE

26 yorum:

minimalist dedi ki...

hoşgelmiş, sefa getirmiş Duman...güle güle büyüt.

Hayattan Azıcık dedi ki...

Çokta şekermiş :) Sağlıkla büyüsün...

haykırış dedi ki...

Ne tonton ne tonton dost bildiğine can kesilen can yoldaştır onlar, hainlik bilmezler hele arkadan hiç vurmazlar ne iyi etmiş sahiplenmişsiniz Allah razı olsun.
Sayın bekdik kışın belki zor olur ama sakın eve kapanmayın çıkın yürüyüş yapın ben öyle yapmıştım kış diye çıkmamıştım hatta köpeğim üşür diyede bahane tutturmuştum oysa ne kadar yanlış yaptığımı şimdi şimdi doktorlar söylüyorda anlıyorum hareketsiz kalıp kireçlemeye sebep olmuşum ve yürüme güçlüğü çekiyorum. Aman naçizane söylemimi dikkate alın n'olur.
Duman'a yavrucağa hoşgeldi diyorum.
Sevgi ve saygılarımla

Agresifboy dedi ki...

söylemedi demeyin bu kuçu ismi gibi dumanını attıracak etrafın haberiniz ola sevgiler..

Newbahar dedi ki...

Bayılıyorum kedi ve köpeklere. Duman da çok şeker maaşallah.
Şu sözü hep sevmişimdir.
''İnsanları tanıdıkça, evde ki köpeğimi daha çok seviyorum''
Gerçekten hem sadıklar, hemde iyi bir dosttur köpek.

Sevgiler

ÇOBAN YILDIZI dedi ki...

Bilgeciğim yıllar evvel dedemin bağında bir köpeğim vardı ve adı Duman. Aynı da ona benziyor.Çok şeker!

bilge dedi ki...

-Teşekkür ederim minimalist

-Çok teşekkür ederim sayın haykırış bebek gibi odada kimseyi göremeyince ağlıyor biraz büyüsün aşılarınıda yaptırdıktan sonra dışarıya çıkaracağım.yürüyüşlerimi aksatmıyorum zaten..

-Sevgili agresifboy evet ama benim dumanımı attırıyor geceleri uykusuz kalıyorum.

-Sevgili newbahar hayvanları zaten hep sevmişimdir kuşlarım vardı ama hepsi öldüler bir daha almadım bir ara tavşan besledim mecburen angora tavşanı fakat hayatımda onun kadar akıllı bir hayvan görmedim.tuvaletini bile öğrenmişti nereye yapacağını vermek zorunda kaldım en sonunda fakat çok araştırdım çok isteyen vardı veremedim en sonunda bize getiren oğlumun arkadaşına teslim ettim..

-Sevgili çoban yıldızı bekçi köpeği bizimkide havalar biraz ısınınca bahçeye gidecek ismini arkadaşlar koydu bende çok sevdim daha çok küçük biraz büyüsün bakalım havalar ısınıncaya kadar .

arkadaşlar hepinize sevgi ve dostluklarımı gönderiyorum..

kırlangıç dedi ki...

Bu yavrular hiç büyümese olmazmı yani?
büyüdükçe içgüdülerinin farkına varıp kendi kişiliklerini oluşturuyorlar,
Oysa bu çocuksulukları, kuarlsızlıkları çok güzel...

bilge dedi ki...

-yok aman büyüsünler küçük bebek gibi avutuyorum kaç gecedir uyku uyutmuyor beni göremeyince uyumuyor resmen ağlıyor küççükken çok sevimliler..sevgi ve dostlukla...

Dalgaları Aşmak dedi ki...

Oy oy oyoyyyyy :)))))))
Yerim ben onuuuu :)sevgili arkadaşım iki aylıksa yinede çiş konusunda devamlı takipte olun :) 4 aylık olana kadar kaslarını kontrol edemedikleri için geldiği yerde bırakırlar :) Tecrübeyle sabittir :) benim deli büyürken her yerde gazete yollar vardı :)Birde ben ona ödül çikolatası almıştım.Çişini daoğru yere yaptığında ödüllend,irmek üzere.Ama benimki yanlış anlamıştı, her çiş yaptığında çikolata yiyecek sanmıştı :) karşıma geçip çişini yapar çikolata isterdi :))) Ama şimdi çok temiz ve titiz biliyorsun :)) Geliyorum İzmir'e :))))))

Adsız dedi ki...

Efendim, merhabalar: Bir müddet bloğumla ilgilenememiştim. Bu arada son yazım olan “Bir Yudum Sevgi” konulu şiirime yaptığınız ziyarete ve yazdıklarımızı daha bir anlamlı kılan, değer katan ve güzelleştiren o güzel, içten ve samimi yorumunuza çok teşekkür ederim.

Adsız dedi ki...

Efendim, merhabalar: Cici ve sevimli köpeğinizin "DUMAN" adı kutlu olsun. "Duman" ismini ben de sevdim. Güzel bir isim.

Çınar dedi ki...

Ayy, çok şeker bir köpek bu. Güle güle büyüt.

Sevgiler

bilge dedi ki...

Sevgili Dalgaları aşmak bilmezmiyim pakonun yaramazlıklarını bebek büyütmekten zor muş bu işler gel tabi arkadaşım sevinirm sevgi ve dostlukla..:)))))

bilge dedi ki...

_Teşekkürler Recep bey arkadaşlarımız sağ olsunlar köpeğin ismi duman olsun dediler kabul ettik. Güzel bir isim ..herkes beğendi.. sevgi ve dostlukla..

bilge dedi ki...

-Teşekkürler Çınar bir an önce büyüse keşke..sevgi ve dostlukla..

Sedencik dedi ki...

çoook şekermiş :))
sağlıklı uzun bir ömür diliyorum
hem dumana hem siz ailesine...
çok çabuk büyüyorlar o yüzden bu minik hallerinin tadını çıkarın :))
merak etmeyin sevgili Bilge alışırlar kedinizle kısa sürede...
çok çok sevindim...
sevgiyle...

Hamiyet dedi ki...

Şu minik dostlarımız ne harika varlıklar ve insandan daha sadıklar.

Bu tatlı şeyle size mutlu günler diliyorum.
Sevgiler...

Asuman Yelen dedi ki...

Minik Duman' la size mutluluk diliyorum. Çok güzel bir dostluk yaşayacağınızdan eminim. Hayatınıza güvenebileceğiniz bir dost aldığınızdan emin olabilirsiniz.
Sevgilerimle...

bilge dedi ki...

-Sevgili sedencik güzel temennileriniz için teşekkürler yavaş kedimle birbirlerine alışıyorlar birbirlerini kokluyorlar ama kedim çok kıskanıyor..sevgi ve dostlukla..

bilge dedi ki...

-Sevgili Hamiyet iyiki almışım diyorum can yoldaşı oluyorlar pozitif enerji yayıyorlar sevgi ve dostlukla..

bilge dedi ki...

-Teşekkürler sevgili Asuman Yelen sadık olduklarını iyi bilirim çünkü bir angora tavşanında bile onu gördüm sevgi ve dostlukla...

bekdikli dedi ki...

çok tatlı ya benimde bir kedim var adı da fıstık.
oglum köpek almak istiyor bakalım ne yapacagız ikisiyle....

seyda dedi ki...

Duman çok şeker. benimde simsiyah bir kedim var ismi Kara. Öyleki artık onu kedi gibi değil insan gibi görüyorum. Her derdini resmen anlatıyor. Bu arada 4 tane yavru kedide dışarıda var onlarada bakıyorum. Bendeki bu hayvan sevgisi ne olacak bilmiyorum. Bir tane de muhabbet kuşum var. İsmi Boncuk. Sahi geçenlerde ne oldu biliyormusun. Boncuk Karanın ağzında. Ne çığlıklar attık yiyecek diye. Neyseki bizim bağırışlarımızdan Kara korktu hayvanı bıraktı. Şükürki Boncuğun bir şeyi yok. Ucuz kurtardık. :)

bilge dedi ki...

-sevgili bekdikli bloğunuzu ziyaret ettim kedinizi gördüm çok şeker bir şey karda kuşları kedileride doyurmuşsunuz bir mesaj bırakmak istedim ama bloğunuza gönderilmiyor.sevgi ve dostlukla...

bilge dedi ki...

- Sevgili seyda benim de bir kedim var oğlum ayakkabı almaya gitti o parayla kedi aldı geldi iyiki almış gerçekten bir konuşmadığı var çok güzel anlatıyor derdini .şu anda köydeki ev için bir bekçi köpeği sahiplendik fakat kedimiz sorun çıkarıyor şu anda köyede götüremiyoruz çok küçük 2 aylık daha 2 ay sonra ancak gider neyse birbirlerine alışıyorlar yavaş yavaş sevgi ve dostlukla...