3 Mayıs 2010 Pazartesi

ALBÜMDEKİLER

Sevgili arkadaşım Dalgaları aşmak Gülsen Varol hocamızla buluşacağını söyleyince bana da ALBÜMDEKİLER i imzalatmasını rica etmiştim.
Merakla beklediğim ve sevgili Gülsen hocamın imzaladığı kitabıma Fethiyede kavuştum.Akıcı ve duru bir dille yazılmış,kimi sayfalarını gözyaşları ile kimi sayfalarında aman Allahım bu ne sabır diyerek okuduğum kitapta Yalçın'ın ölümü ile böyle kader olurmu diye isyan ederek bir solukta okudum.
Kalem tutan elleriniz soyadınız gibi VAROL sun sevgili GÜLSEN VAROL..

BİLGE

17 yorum:

gülsen VAROL dedi ki...

TANITIMIN, ÖVGÜLERİN VE YAKINLIĞIN İÇİN TEŞEKKÜRLER EDERİM SEVGİLİ BİLGE..
YAZILARINI ZEVK ALARAK VE BİLGİLERİMİ ARTTIRARAK OKUDUĞUM KİŞİLERİN BLOGLARINDA YER TUTMAK, KİTABIMIN OKUNMUŞ VE DE DEĞERLENDİRİLMİŞ OLMASI BENİ TARİFSİZ GURURLANDIRIYOR..
BLOGUNDA KİTABIMA YER VERENLER SAYFAMA SENİ DE EKLEDİM..
"BİLGE" OLARAK İSE, ZATEN GÖNLÜME ÇOKTAN EKLENMİŞ DURUMDASIN..

Dalgaları Aşmak dedi ki...

Bir solukta okunduğunu söylemiştim can arkadaşım.Beğeneceğinden emindim :)

Sevgilerimle

minimalist dedi ki...

ikinci defa duyruluyor aynı kitap; okumak farz oldu...

Mehmet Bilgehan Merki dedi ki...

Sevgili Bilge,
Tüm blog dostlarımın israrlı tavsiyeleri var. İlk fırsatta edineceğim. Sevgiler...

Deliler Teknesi dedi ki...

Sanırım bu kitabı okumak bana da farz oldu... Selam ve sevgiler.

Esin Bozdemir dedi ki...

Sevgili Bilge,

Değerli bir Öğretmen, özgün bir insan ve oldukça başarılı bir yazar olan Gülsen Varol Hanımefendinin "Albümdekiler" kitabı gerçekten okunmaya değer bir roman.

Sevgili Gülsen Varol Öğretmenim, iyi ki hayatlarımıza böylesine güzel bir eser ile dokundunuz.

Çok güzel bir anlatım dili, ve insanı içine çeken 3 ayrı kuşağın inanılmaz hikayesi öyle güzel kaleme alınmış ki. Çok güzel bir sinema filmi olabilecek nitelikte oldukça ilginç hikayelerin anlatıldığı bir roman.

Mutlaka okunmalı...

Tekrar emeğinize, elinize ve yüreğinize sağlık Gülsen Hocam.

Bu güzel paylaşım için çok teşekkürler Sevgili Bilge.

Sevgilerimle

bilge dedi ki...

-Sevgili hasretsenfonileri böyle güzel bir eser ortaya çıkartmanız ve bize böyle güzel bir romanı okuma fırsatı verdiğiniz için ben teşekkür ederim sevgiler..

bilge dedi ki...

Sevgili arkadaşım dalgalarıaşmak kitabı sevgili gülsen hocamıza imzalatıp bana ulaştırdığın için ayrıca bir kez daha teşekkür ederim sevgiler..

bilge dedi ki...

-Sevgili minimalist okumanı tavsiye ederim ben zevk alarak okudum..sevgiler

bilge dedi ki...

Sevgili Mehmet Bilgehan Merki okumanızı tavsiye ederim..sevgi ve dostlukla..

bilge dedi ki...

-Sevgili Deliler Teknesi zevk alarak okuyacağından eminim sevgiler..

bilge dedi ki...

-Sevgili Esmir güzel yorumun için teşekkür ederim .
Mutlaka okunmalı diyorum sevgiler..

didem dedi ki...

Merak ettim.ben de okuyacagim.Sevgiler

bilge dedi ki...

okumanı kesinlikle tavsiye ederim sevgili didem sevgi ve dostlukla..

Adsız dedi ki...

good day bilge-orfe.blogspot.com owner discovered your blog via yahoo but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have found site which offer to dramatically increase traffic to your blog http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my blog. Hope this helps :) They offer increase page rank sempo seo backlink service buy backlinks Take care. Jay

Adsız dedi ki...

greetings bilge-orfe.blogspot.com blogger discovered your site via Google but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have found site which offer to dramatically increase traffic to your blog http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my site. Hope this helps :) They offer most cost effective backlink service Take care. Jason

Adsız dedi ki...

hiya bilge-orfe.blogspot.com owner found your site via search engine but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have discovered site which offer to dramatically increase traffic to your website http://bestwebtrafficservice.com they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my website. Hope this helps :) They offer best services to increase website traffic Take care. Mike