16 Aralık 2009 Çarşamba

BARTIN-Çakraz Köyü


hayran kaldım .

4 yorum:

haykırış dedi ki...

Sayın Bilge,
Ne yani onların ağaçlıklar içerisinde, güneş gören, havasıi denizi ve insanlarıyla temizliği, doğruluğu simgeleyen huzurlu yuvaları varsa bizimde güneşi kapatan, içinde türlü entrikalar dönen gökdelenlerimiz var.
Saygılarımla

bilge dedi ki...

sayın haykırış yorumlarınıza katımamak elde değil teşekkürler o köydede çok katlı binalar yapılmış ama artık izin vermiyorlarmış tek katlı veya prefabrik evlere izin veriliyormuş inşallah hep böyle devam eder saygılar..

Adsız dedi ki...

SEVGİLİ BİLGE
Çocukluğunda buralarda çok zaman geçirmiş biri olarak sevindim hem ziyaretinize hemde beğenmenize. Gerçekten de çok yapılaşma olmuş ben görmeyeli.Bir köydü eskiden çakraz deniz kıyısında insana roman yazdıracak sadelik ve güzellikteydi.Zaman ve insanoğlu her yer gibi onada negatif izler bırakmış.Umarım bu kadarla kurtulur.

Adsız dedi ki...

Fantastic Sams Coupons
Seem an individual's perfect with [url=http://www.saxalliance.org/nasapedia/index.php/User:Rkhalirv]Great Clips Coupons Cincinnati[/url]|
[url=http://ioctopi.com/story.php?title=pinpoint-the-most-useful-great-clips-coupons-right-now]Great Clips Coupons[/url]|